Автоновини Женева-2018

Land Rover вивів на тести флагманський Range Rover Coupe

Фото: Motor1

Компанія Land Rover приступила до дорожніх тестів свого нового люксового двохдверного кросовера під назвою Range Rover Coupe. Шпигунські знімки з зимових випробувань автомобіля опублікував AutoExpress.

За даними видання, прем’єра машини може відбутися на автосалоні в Женеві в березні. При цьому, продажі новинки можуть початися вже до кінця нинішнього року. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Планується, що кросовер стане новим флагманом бренду.

На шпигунських фотографіях автомобіль поки прихований під камуфляжем. На даний момент можна сказати, що машина отримає V-подібну радіаторну решітку, світлодіодну оптику і спортивну вихлопну систему. За неофіційною інформацією видання Motor1, ціни на новинку можуть досягати 227 900 доларів.

Також Land Rover продовжує дорожні тести прототипу Range Rover Evoque другого покоління. Автомобіль побудують на оновленій версії архітектури D8. Новий Evoque укомплектують системою переднього приводу, опціонально буде доступна і повнопривідна модифікація. Моторну гамму новинка запозичить у Evoque нинішнього покоління. При цьому клієнтам також запропонують гібридну модифікацію машини.

Ще однією прем’єрою компанії в цьому році повинен стати Defender наступного покоління. За неофіційними даними, наступний Land Rover Defender побудують на алюмінієвій архітектурі. Позашляховик запозичить багато компонентів і технічні рішення у інших нинішніх автомобілів альянсу Jaguar Land Rover (JLR). Моторна гамма повинна включити бензинові та дизельні наддувні чотирехцліндровие дволітрові агрегати, а також трилітрові двигуни V6.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook