Автоновини Детройт-2018

Infiniti почне виробництво електрокарів в 2021 році

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti почне серійне виробництво автомобілів з електрифікованими силовими агрегатами з 2021 року. Про це повідомляє прес-служба бренду з посиланням на президента і виконавчого директора Хірото Сайкава. За словами топ-менеджера, ряд дизайнерських рішень для нових машин буде запозичений у концепту Q Inspiration, який був представлений на автосалоні в Детройті.

Крім повноцінних електромобілів (EV) клієнтам запропонують і частково електрифіковані моделі (e-POWER). Ця технологія являє собою схему з бензиновим двигуном невеликого робочого об’єму, який заряджає акумуляторну батарею. У компанії пояснили, що завдяки цьому усувається необхідність в зовнішньому джерелі зарядки, що значно розширює запас ходу і в той же час забезпечує покупцям типові переваги повноцінного електромобіля (EV).

Над зовнішністю Q Inspiration працював дизайнер Карим Хабіб. За його словами, новий концепт Infiniti «переносить традиційну архітектуру седана на наступний щабель еволюції». У компанії пояснили, що прототип став «першою демонстрацією нової мови дизайну бренду».

Також в 2021 році Infiniti представить свій перший електрокар. Раніше повідомлялося, що це буде абсолютно новим автомобілем бренду. До цього компанія відмовилася від ідеї  будувати машину на базі вже існуючої моделі Infiniti. Однак при створенні автомобіля буде враховуватися досвід Nissan в області машин з електричною силовою установкою. Зовні новинка, швидше за все, буде нагадувати концепт Emerg-e Concept, який був вперше показаний в 2012 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook