Автоновини Детройт-2018

Acura показала дизайн нового RDX

Фото: Motor1 / Acura

Компанія представила на автосалоні в Детройті концепт під назвою Acura нового покоління RDX Prototype. Новинка практично не буде відрізнятися від серійної версії кросовера нового покоління, який повинен надійти в продаж влітку нинішнього року.

Дизайн машини буде нагадувати прототип Precision, який був представлений в 2016 році. Від попередника оновлений RLX можна відрізнити по радіаторній решітці характерної форми і видозміненої світлодіодної оптики. У салоні машина з’явиться великий сенсорний дисплей, а водієві будуть доступні передові системи безпеки. У прес-службі бренду пояснили, що новинка є прикладом «найбільшого редизайну Acura більш ніж за десять років».

RDX наступного покоління побудували на новій платформі. У компанії пояснили, що це шасі є «ексклюзивом» Acura і не буде використовуватися на інших моделях. Автомобіль став більше свого попередника. Розмір колісної бази виріс відразу на 6,35 сантиметрів.

Новинка комплектується 2,0-літровим бензиновим турбомотором. Агрегат працює спільно з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач. Інші технічні характеристики поки тримаються в секреті.

У Україні автомобілі марки Acura офіційно  представлені  кросоверами RDX, MDX, а також седаном TLX.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook