Автоновини Детройт-2018

Toyota розсекретила седан Avalon нового покоління

Фото: Toyota

Компанія Toyota привезла на автосалон в Детройт седан Avalon нового покоління. На місцевому ринку автомобіль надійде в продаж навесні нинішнього року. Toyota Avalon побудували на новому модульному шасі TNGA, яке незабаром стане основою більшості моделей японської марки. Завдяки цій архітектурі седан вийде довше (+1,7 см) і ширше (+2 см), але при цьому легше попередника.

Дизайн моделі став більш агресивним. Машина отримала світлодіодну оптику, спортивну вихлопну систему з чотирма патрубками і спойлер. Коефіцієнт лобового опору був знижений до 0,27. За словами представників компанії, їм вдалося добитися значного зниження шуму в салоні машини, який тепер може зрівнятися з «тишею в бібліотеці».

Новинка оснащується 3,5-літровим бензиновим мотором V6. Агрегат працює спільно з восьмиступінчастим «автоматом». Динамічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. Потужність такого ж мотора, встановленого на Camry перевищує 300 кінських сил.

Також клієнтам запропонують гібридну модифікацію седана. До складу її силової установки якої увійде 2,5-літровий мотор і електричний двигун. За неофіційними даними сумарна віддача агрегатів складе 210 кінських сил.

Toyota Avalon наступного покоління буде пропонуватися з удосконаленим пакетом активних систем безпеки Toyota Safety Sense. Зокрема, туди увійшли адаптивні фари головного світла, система дотримання рядності руху, а також функція попередження фронтальних зіткнень з можливістю розпізнавання пішоходів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook