Автоновини Детройт-2018

Пікапу Ford Ranger повернули бензиновий мотор

Фото: Motor1 / Ford

Компанія Ford привезла на автосалон в Детройт пікап Ranger нового покоління. Збірка машини почнеться на заводі в Мічигані в кінці 2018 року. Основними конкурентами новинки називаються Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Honda Ridgeline і Nissan Frontier. Автомобіль буде пропонуватися з одинарною або подвійною кабіною. Також клієнтами можуть будуть вибрани два пакети зовнішньої обробки – Chrome або Sport.

Пікап відрізняється від попередника серйозно переробленим дизайном. Пікап отримав впізнавану решітку радіатора, широкі колісні арки, світлодіодну оптику, новий капот і великі колісні диски. Бампери пікапа виконані з високоміцної сталі.

У США новинка з’явиться у продажу з 2,3-літровим бензиновим турбодвигуном з чотирма циліндрами. Агрегат працює спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Інші технічні характеристики автомобіля тримається в секреті. Раніше на американському ринку машина пропонувалася тільки з дизельними моторами.

Новинка оснащується системою заднього приводу, опціонально пропонується повний привід. Також пікап комплектується системою аварійного гальмування, функцією утримання в смузі руху, системою моніторингу сліпих зон і адаптивним круїз-контролем.

Також пікап отримав позашляхову модифікацію під назвою FX4 Off-Road. Автомобіль відрізняється додатковим захистом кузова і днища, вдосконаленими амортизаторами і модернізованою підвіскою. Водієві доступні шість режимів руху – Normal, Grass, Gravel and Snow, Mud and Ruts, Sand. Для руху по бездоріжжю передбачена система Trail Control.

Раніше стало відомо, що на базі нового Ranger створять позашляховик Bronco наступного покоління. На даний момент відомо, що модель, яка з’явиться в 2020 році, отримає 2,7-літровий турбоагрегат V6 сімейства EcoBoost потужністю близько 325 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook