Автоновини Женева-2018

Кабріолет BMW 8-Series випробували за Полярним колом

Фото: Autocar

Компанія BMW привезла серійну версію 8-Series в кузові кабріолет за Полярне Коло для зимових випробувань. На знімках фотошпигунів, які опублікував Autocar, машина прихована легким камуфляжем. Вже зараз можна сказати, що дизайн відродженого автомобіля буде нагадувати однойменний концепт-кар, прем’єра якого відбулася в травні минулого року.

Серійний автомобіль отримає лише іменну решітку радіатора і нову оптику. Також машину оснастять більш традиційними зовнішніми дзеркалами і м’яким складаним верхом.

Відроджену BMW 8-Series побудують на модульній платформі CLAR. Це шасі вже лежить в основі, наприклад, «п’ятірки» і «сімки» нового покоління. Клієнтам запропонують широкий вибір бензинових двигунів – від дволітрових «четвірок» до 6,6-літрового 12-циліндрового агрегату.

Також лінійка агрегатів включить трилітровий дизель з чотирма турбінами, що розвиває 400 кінських сил. Трохи пізніше, у «вісімки» з’явиться спортивна M-модифікація з модернізованим 4,4-літровим твін-турбо мотором V8, який на новому седані M5 розвиває 600 кінських сил. Також буде пропонуватися і гібридна модифікація новинки. Однак її технічні характеристики поки невідомі.

Водієві буде доступний широкий вибір систем безпеки. Також машина отримає систему напівавтономного водіння. Не виключається, що вперше новинку покажуть публіці на автосалоні в Женеві в березні. Продажі новинки в Європі заплановано на листопад цього року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook