Автоновини Детройт-2018

Infiniti показала зовнішність своїх майбутніх моделей

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti опублікувала знімок передньої частини концепт-кара Q, який покликаний дати уявлення про зовнішність майбутніх моделей японської марки, включаючи флагманський седан. Публічна прем’єра прототипу відбудеться 15 січня в рамках Детройтського автосалону.

Infiniti Q має чотиридверний кузов з купеобразним силуетом і незвичайну радіаторну решітку з вертикальними ребрами. У передній частині також є два великих повітрозабірника, покликані забезпечувати додаткове охолодження моторного відсіку. Не виключено, що концепт-кар також отримає активні аеродинамічні елементи.

Як повідомлялося раніше, над зовнішністю автомобіля працював дизайнер Карим Хабіб, для якого прототип став першим проектом в компанії Infiniti. За словами фахівця, новий концепт «переносить традиційну архітектуру седана на наступний рівень еволюції».

Не виключено, що Infiniti Q оснастять повністю електричною силовою установкою. За іншою версією, концепт-кар отримає новий дволітровий чотирициліндровий турбований агрегат із змінним ступенем стиснення.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook