Автоновини

Kia збільшить запас ходу електричного Soul

Фото: Kia

Компанія Kia оновить електричну версію компактного кросовера Soul, у якого збільшиться запас ходу. Про це з посиланням на документи Агентства з охорони навколишнього середовища США (EPA) повідомляє InsideEVs.

Так, нинішній блок акумуляторів на 27 кВт-год замінять комплектом батарей ємністю 30 кіловат-годин. Таким чином, кросовер зможе проїхати без підзарядки до 180 км, що приблизно на 30 км більше попередньої версії.

Kia Soul EV, що дебютувала в 2014 році, оснащується електричним агрегатом потужністю 109 кінських сил. Кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 12 сек., а його максимальна швидкість складає 144 км на годину.

У США ціни на Kia Soul EV 2018 року починатиметься від 33 950 доларів, а за більш укомплектовану Kia Soul EV + доведеться заплатити 35 950 доларів.

Раніше компанія Kia представила електричну версію кросовера Niro. Новинка розділила силову установку з моделлю Ioniq Electric, потужність якої становить 201 кінську силу. Повного заряду батарей вистачить, щоб проїхати приблизно 400 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook