Автоновини

Хетчбек Renault Clio RS отримав спецверсію на честь Формули-1

Фото: Renault

Компанія Renault представила спеціальну версію хетчбека Clio RS. Автомобіль отримав приставку в назві 18 і скоро з’явиться у продажу в більшості європейських країн. Ціни на машину будуть названі пізніше. У самій компанії заявили, що новинка присвячена боліду французького бренду, який в найближчому майбутньому візьме участь в гонках Формули-1.

Кузов машини пофарбований в чорний колір з жовтими акцентами. На передніх дверях хетчбека з’явилися спеціальні заначки. Також автомобіль відрізняється новим дифузором. Салон машини отримав обробку алькантарою, рульове колесо з елементами з карбону, спортивні сидіння і спеціальні килимки.

Автомобіль побудований на базі модифікації Clio RS 220 EDC Trophy. Новинка оснащується 1,6-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 220 кінських сил.

Компанія Renault оновила спортивну модифікацію хетчбека Clio під назвою RS ще в 2016 році. Машина отримала нові світлодіодні протитуманні фари, 18-дюймові колісні диски, видозмінену решітку радіатора і інший задній бампер. Крім цього, у рестайлінгової моделі занижений на 20 мм дорожній просвіт. На вибір клієнтам пропонується три варіанти підвіски: Sport, Cup і Trophy.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook