Автоновини Детройт-2018

Ford додав потужності кросоверу Edge

Фото: Ford

Компанія Ford розсекретила оновлену версію кросовера Edge. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Детройті 15 січня нинішнього року. Практично відразу після прем’єри машина повинна надійти в продаж на місцевому ринку. Ціни на новинку будуть названі пізніше.

Оновлений кросовер комплектується 2,0-літровим бензиновим мотором з чотирма циліндрами. Після модернізації потужність агрегату зросла до 250 кінських сил. Двигун працює спільно з восьмиступінчастою коробкою передач.

Крім цього клієнтам доступна надпотужна модифікація новинки під назвою ST. Така версія Edge комплектується 2,7-літровим мотором V6. Віддача цього агрегату зросла до 335 кінських сил. Дизайн ST став агресивнішим, крім цього машину укомплектували модернізованою гальмівною системою і переналаштованою підвіскою.

Автомобіль також комплектується поліпшеним пакетом безпеки. Водієві доступні системи аварійного гальмування, функція спостереження за «сліпими» зонами, система попередження зіткнення, функція утримання автомобіля в смузі руху і система розпізнавання пішоходів. Візуально від дорестайлінгової моделі кросовер відрізняється іншою решіткою радіатора, іншими колісними дисками і новими бамперами.

Ford Edge отримав адаптивне рульове керування, що міняє в залежності від швидкості руху автомобіля зусилля на кермі. Ця функція полегшує парковку машини і також контроль кросовера на високих швидкостях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook