Автоновини

BMW 2-Series Active Tourer оновився і отримав «робот»

Фото: BMW

Компанія BMW представила оновлені компактвени 2-Series Active Tourer і Grand Tourer. Автомобілі отримали деякі стилістичні зміни, а також модернізовані мотори, які тепер зможуть працювати разом з роботизованою коробкою передач.

Рестайлінгові BMW 2-Series Active Tourer і Grand Tourer можна відрізнити від попередників завдяки радіаторним решіткам, що виросли в розмірах, формі світлодіодних передніх фар, а також по іншому передньому бамперу зі збільшеними повітрозабірниками. Ззаду з’явився модернізований бампер і видозмінені патрубки випускної системи.

У салоні встановили новий селектор коробки передач. Покупцям буде доступний інформаційно-розважальний комплекс з 6,5- або 8,8-дюймовим екраном і з функцією голосового управління.

Всі двигуни піддалися модернізації, завдяки якій знизилася ступінь вібрації. Крім того, в дизелях застосували технологію AdBlue, що дозволило зменшити кількість шкідливих викидів.

Як і раніше, бензинова і дизельна лінійка включила трьох- і чотирьохциліндрові бензинові і дизельні мотори потужністю від 109 до 231 кінської сили. Двигуни працюють в парі з шестиступінчастою механічною коробкою, або з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями, який став доступний для цих моделей вперше. При цьому топові версії з повним приводом пропонуються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Європейські продажі оновлених BMW 2-Series Active Tourer і Grand Tourer почнуться в травні поточного року. Ціни будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook