Автоновини Детройт-2018

Hyundai показала інтер’єр нового Veloster

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала ряд тізерів хетчбека Veloster другого покоління, які, в тому числі, дають уявлення про інтер’єр моделі. Передбачається, що публічна прем’єра новинки відбудеться в середині січня на автосалоні в Детройті.

Судячи по зображенню, хетчбек отримає салон в двокольоровому виконанні, а також панель приладів трапецієподібної форми. У центральній частині встановлено великий дисплей інформаційно-розважального комплексу.

Як повідомлялося раніше, Hyundai Veloster другого покоління збереже асиметричні задні двері. Базовим мотором стане 163-потужний дволітровий атмосферний агрегат, а Turbo-версія отримає 1,6-літрову наддувну «четвірку» від Elantra GT потужністю близько 200 кінських сил. Останній мотор зможе працювати з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями.

Крім того, у наступного «Велостер» може з’явитися «заряджена» N-модифікація, яку укомплектують форсованою версією дволітрової «турбочетверкі» від хот-хетча i30 N. На ньому цей двигун розвиває 275 к.с., однак на новому Veloster N його віддачу можуть підвищити до 300 сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook