Автоновини

Fisker представив розкішного конкурента Tesla Model S

Fisker представив розкішного конкурента Tesla Model S
Фото: Fisker

Компанія Fisker Inc., заснована колишнім дизайнером Aston Martin Хенриком Фіскером, представила свою першу модель – Emotion. Новий електрокар зможе поборотися за покупців з Tesla Model S.

Конструкція чотирьохдверного автомобіля з купеобразним силуетом виконана з алюмінію і композитних матеріалів, що дозволило значно зменшити масу машини. Новинка отримала задні двері, що відкриваються вгору типу «крила метелика» для зручності посадки і висадки пасажирів. Автомобіль можна буде замовити як з п’ятимісцевим салоном, так і з чотирма роздільними сидіннями.

У салоні встановлена повністю цифрова приладова панель, а також два великих дисплея інформаційно-розважального комплексу. За додаткову плату електрокар можна буде укомплектувати ще одним 27-дюймовим монітором для задніх пасажирів.

Віддача електричної силової установки поки не уточнюється. Відомо лише, що максимальна швидкість Fisker Emotion становить 260 км на годину. Запасу батарей вистачить, щоб проїхати без підзарядки до 650 кілометрів.

Fisker Emotion оснащений п’ятьма оптичними далекомірами LiDAR, які є частиною обладнання системи автоматичного управління четвертого рівня. Це означає, що автомобіль здатний пересуватися повністю самостійно, проте водій може в будь-який момент взяти керування на себе.

Серійне виробництво Fisker Emotion почнеться в 2019 році. За попередніми даними, ціни на електрокар будуть починатися від 130 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook