Автоновини

До Збройних сил України надходять нові зразки техніки

Нещодавно прийнято на озброєння Збройних сил України автомобільну цистерну ємністю 12 метрів кубічних для транспортування пального на автомобільному шасі КрАЗ-63221.

Про це повідомляє у Фейсбуці Генеральний штаб ЗСУ, посилаючись на Центральне управління забезпечення пально-мастильними матеріалами Збройних сил України Тилу ЗС України.

«Новий зразок озброєння розроблено та виготовлено спільно з Держаним підприємством «45 ЕМЗ», що на Вінниччині. Протягом 2017 року виділені за бюджетною програмою кошти на розвиток озброєння та військової техніки Збройних Сил України дозволили, зокрема, закупити 5 одиниць новітніх автоцистерн, провести ремонт понад десяток одиниць автомобільних засобів заправки та транспортування пального та модернізувати майже три десятки автоцистерн різного призначення», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, Генштаб ЗСУ повідомляє, що відремонтовано низку резервуарних парків центрів забезпечення пальним, баз та складів пального. Тільки у районі проведення АТО ремонтними підрозділами відремонтовано майже 400 одиниць техніки. Також на озброєння прийнято нові модулі ємністю 16 та 20 метрів кубічних для зберігання та заправлення світлими нафтопродуктами техніки у військових частинах.

 

ДЖЕРЕЛО: zik.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook