Автоновини

Volkswagen підтвердив випуск нового компактного кросовера

Фото: Volkswagen

Volkswagen в нинішньому році випустить новий серійний компактний кросовер T-Cross, який стане найменшим SUV в лінійці німецької марки. Про це йдеться у відеоролику, розміщеному на офіційному YouTube-каналі автовиробника.

Передбачається, що публічна прем’єра новинки відбудеться в березні на Женевському автосалоні. Два роки тому на цьому ж мотор-шоу був показаний прототип кросовера, який мав назву T-Cross Breeze.

Габаритна довжина концептуального SUV склала 4133 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2560 мм – на 30 мм менше нинішнього «молодшого» кросовера Volkswagen T-Roc. Серійний автомобіль побудують на модульному шасі MQB, яке, зокрема, вже лежить в основі нового Tiguan і Polo. При цьому товарний кросовер отримає закритий кузов на відміну від свого прототипу, що мав знімний дах.

Лінійка агрегатів включить трьох- і чотирициліндрові бензинові і дизельні наддувні двигуни. Кросовер буде пропонуватися з переднім приводом, проте не виключається, що топові модифікації будуть доступні з чотирма ведучими колесами.

Європейські продажі Volkswagen T-Cross стартують до кінця нинішнього року. Новинка складе конкуренцію Peugeot 2008, Renault Captur і Opel Mokka. Раніше повідомлялося, що в 2018 році Volkswagen випустить кілька новинок, в тому числі кросовер Touareg і седан Jetta наступного покоління.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook