Автоновини

Тільки для жінок: Citroen і жіночий журнал створили особливий хетчбек C3

Фото: Citroen

Компанія Citroen представила спеціальну версію хетчбека C3. У розробці новинки взяв участь жіночий французький журнал Elle.

Citroen C3 Elle отримав кузов особливого білого відтінку, дах пісочного кольору, чорні корпуси зовнішніх дзеркал, а також ряд рожевих елементів, в тому числі, облицювання протитуманних фар. На передніх дверях з’явилися фірмові логотипи популярного тижневика. Передня панель в салоні отримала рожеву окантовку, а сірі сидіння – контрастну прострочку того ж кольору.

Список оснащення новинки включив фірмову систему ConnectedCAM з маленькою фронтальною камерою, вмонтованою в салонне дзеркало. Пристрій здатен вести зйомку під широким кутом і автоматично зберігати запис в разі зіткнення, виконуючи функції відеореєстратора. Крім того, водій може робити фотографії своїх поїздок і викладати їх в соціальні мережі через мультимедійний комплекс.

В оснащення Citroen C3 Elle входить інформаційно-розважальна система з семидюймовим сенсорним дисплеєм і супутниковою навігацією, а також функція попередження фронтальних зіткнень з автоматичним екстреним гальмуванням і система стеження за рядностью руху.

Citroen C3 Elle пропонується з 1,2-літровим трициліндровим бензиновим турбомотором, що розвиває 82 або 110 кінських сил. Двигун здатний працювати з п’ятиступінчастою “механікою” або з шестідіапазонним «автоматом».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook