Автоновини

Infiniti представила передвісника нового флагманського седана

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti розсекретила новий концептуальний седан під назвою Q Inspiration. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Детройті в січні нинішнього року. У компанії пояснили, що прототип став «першою демонстрацією нової мови дизайну бренду». За даними Motor1, новинка є передвісником нового флагманського седана Infiniti.

Над зовнішністю машини працював дизайнер Карим Хабіб. За його словами, новий концепт Infiniti «переносить традиційну архітектуру седана на наступний щабель еволюції». Вся інша інформація про новинку тримається в секреті. За неофіційними даними, серійна версія седана отримає електричний мотор або гібридну силову установку.

Раніше повідомлялося, що на автосалоні в Детройті компанія продемонструє концепт першого серійного електрокара бренду. Запустити машину в виробництво японська компанія планує вже в 2019 році.

Електрокар буде абсолютно новим автомобілем бренду. До цього компанія відмовилася від ідеї будувати машину на базі вже існуючої моделі Infiniti. Однак при створенні автомобіля буде враховуватися досвід Nissan в області машин з електричною силовою установкою. Зовні новинка, швидше за все, буде нагадувати концепт Emerg-e Concept, який був вперше показаний в 2012 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook