Автоновини Тюнінг

Posaidon розкрила 1000-потужний Mercedes-AMG E63 S

Німецьке тюнінг-ательє Posaidon розкрила проект над попереднім поколінням Mercedes-AMG E63 S в кузові E212. У німців вийшло дві потужні спецверсії, під капотом яких після робіт, пов’язаних з підвищенням продуктивності, ховається більше 900 кінських сил.

Перший варіант тюнінгу передбачає роботи по стандарту Stage 3, які передбачають заміну подвійного турбонаддува, систем впуску та випуску, а також перепрошивку блоку управління мотором. В результаті 5,5-літровий двигун V8, який в стоці видає 585 кінських сил і 800 Нм крутного моменту, показав на динамометричному стенді вже 920 к.с. і 1350 Нм. Збільшення у показниках склала 335 к.с. і 550 Нм – більше половини від заводських даних.

Однак другий варіант тюнінгу від Posaidon зроблений за мотивами робіт відомої компанії Brabus. Німецькі тюнери збільшили робочий об’єм двигуна з 5,5 л до 6,5 л і налаштували все компоненти на максимумі. Результатом таких складних робіт стали 1000 кінських сил і 1500 Нм на виході. Спеціально для переробки такої тяги була посилена семиступінчаста коробка передач з подвійним зчепленням і встановлений новий диференціал підвищеного тертя. Дані розгінної динаміки компанія не розголошує.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook