Автоновини

Jaguar підтвердив розробку седана XJ нового покоління

Фото: Jaguar

Компанія Jaguar планує розробити седан XJ нового покоління. Про це в інтерв’ю CAR Magazine заявив директор по дизайну бренду Ян Каллум. При цьому він підкреслив, що в наступному році серійна версія седана представлена ??не буде. Вся інформація про машину поки тримається в секреті.

«Майбутнє XJ викликало у нас безліч суперечок. У підсумку ми придумали дещо особливе», – заявив дизайнер.

Цього літа бренд представив «заряджену» версію седана XJ нового покоління, яка складе конкуренцію Mercedes-AMG S63. Автомобіль укомплектували п’ятилітровим восьмициліндровим компресорним мотором, що розвиває 575 к.с. і 700 Нм крутного моменту. Це на 25 сил більше віддачі двигуна Jaguar XJR попереднього покоління.

Седан здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,4 секунди. Це на 0,2 секунди швидше за попередника, але на стільки ж повільніше Mercedes-AMG S63. Максимальна швидкість склала 300 км на годину. Jaguar XJR575 став частиною оновленої лінійки XJ. Разом з рестайлінгом флагманський седан отримав повністю світлодіодні фари головного світла, модернізований медіакомплекс Touch Pro з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також точку бездротового доступу Wi-Fi стандарту 4G.

У Україні на даний момент можна придбати XJ зі стандартною (SWB) або подовженою (LWB) колісною базою. Ціни на машину починаються від 2 647 840 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook