Автоновини

Bentley Bentayga отримає бензиновий V8 від Lamborghini Urus

Фото: Bentley

Влітку наступного року Bentley Bentayga отримає новий бензиновий агрегат V8. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє видання Auto Motor und Sport.

По всій видимості, мова йде про чотирьохлітрові битурбо двигуні, модифікації яких встановлюються на кросовери Porsche Cayenne і Lamborghini Urus. На першому восьмициліндровий агрегат розвиває 550 к.с. і 770 Нм крутного моменту, а на другому 650 сил і 850 Нм. У британських інженерів не повинно виникнути проблем при установці цього двигуна, так як Bentayga побудований на тому ж шасі MLB концерну Volkswagen.

Раніше повідомлялося, що Bentley Bentayga незабаром також отримає гібридну силову установку, яку запозичать у Porsche Panamera 4 E-Hybrid. До її складу входить 2,9-літровий твін-турбо мотор V6 потужністю і електричний двигун. В сумі агрегати видають 462 кінські сили. Блок літій-іонних батарей дозволяє проїхати без підзарядки більше 50 кілометрів.

На даний момент Bentley Bentayga доступний як з бензиновим, так і з дизельним мотором. Перша версія оснащується двигуном W12 потужністю 608 кінських сил. З місця до 100 км / год позашляховик розганяється за 4,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 301 км на годину. Дизель об’ємом чотири літри розвиває 421 силу. Такий позашляховик здатний прискорюватися до 100 км / год за 4,8 сек., а його максимальна швидкість складає 270 км на годину.

У Україні ціни на бензиновий Bentley Bentayga починаються від 8 625 000 грн, а на дизельний – від 7 468 000 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook