Автоновини

Toyota показала силует нового гоночного автомобіля

Фото: Toyota

Компанія Toyota опублікувала тизер прототипу гоночного автомобіля GR Super Sport Concept. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в січні 2018 року на автосалоні в Токіо.

Новинка була розроблена спільно з гоночної командою Toyota Gazoo Racing. Силует автомобіля нагадує прототип Toyota TS050 Hybrid, з яким японська компанія виступає в гонках на витривалість WEC в вищої категорії LMP1. Технічні характеристики концепт-кара поки тримаються в секреті.

Раніше компанія Toyota випустила концептуальний спорткар GR HV з кузовом типу «тарга». Ряд стилістичних елементів також були запозичені у спортпрототипа TS050 Hybrid. Однією з головних відмінних рис стали незвичайні фари головного світла з потрійними секціями.

Концепт також отримав великі вентиляційні отвори для кращого охолодження двигуна внутрішнього згоряння. Toyota GR HV оснастили гібридною силовою установкою, віддача якої не уточнюється. Основні агрегати, розташовані під капотом автомобіля, передають тягу на задню вісь. Блок акумуляторів встановлений по центру в днище автомобіля.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook