Автоновини

Skoda Fabia отримала спецверсію на честь перемоги на гонках

Фото: Skoda

Компанія Skoda представила спеціальну версію хетчбека Fabia. Автомобіль присвятили успішному виступу Fabia R5 на гонках WRC2. Новинка побудована на базі модифікації Monte Carlo. Кузов машини пофарбований у білий колір, а дах – чорний. Автомобіль отримав 17-дюймові колісні диски і спеціальні шильди.

Машина комплектується спортивною підвіскою з адаптивними амортизаторами і новою вихлопною системою. У салоні встановлять спортивні сидіння, систему навігації Amundsen, автоматичний клімат-контроль і адаптивний круїз-контроль і дистанційний вхід і вихід.

Хетчбек оснащується 1,4-літровим бензиновим мотором TSI. Потужність двигуна становить 125 кінських сил. Агрегат працює спільно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Розгін до 100 км / год у машини займає 8,8 секунд. Максимальна швидкість – 203 км на годину.

Також в планах Skoda відродити компактний хот-хетч Fabia RS, який отримає гібридну силову установку. Автомобіль може з’явитися не раніше ніж через два-три роки – після появи моделі наступного покоління. Як повідомлялося раніше, в 2019-2020 компанія Skoda почне активно застосовувати електричні технології в своїх автомобілях.

Попередня Skoda Fabia RS оснащувалася 1,4-літровим бензиновим двигуном, що розвиває 180 кінських сил, який працює з семиступінчастою роботизованою коробкою з двома зчепленнями. Хетчбек здатний розганятися з місця за 7,3 сек, а його максимальна швидкість складає 225 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook