Автоновини

Land Rover вивів на тести новий Range Rover Evoque

Фото: Motor1

Компанія Land Rover вивела на дорожні тести прототип Range Rover Evoque другого покоління. Шпигунські фотографії автомобіля були викладені виданням Motor1. Судячи по знімках, новинка трохи виросте в розмірах, що позначиться на внутрішньому просторі машини. Дизайн машини повинен отримати риси Velar і зміни, які раніше вже були випробувані на оновлених Range Rover і Range Rover Sport.

Автомобіль побудують на оновленій версії архітектури D8. Новий Evoque укомплектують системою переднього приводу, опціонально буде доступна і повнопривідна модифікація.

Моторну гамму новинка запозичить у Evoque нинішнього покоління. При цьому клієнтам також запропонують гібридну модифікацію машини. До складу силової установки кросовера увійде новий 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбомотор. Новий агрегат буде працювати в парі з електричним двигуном. Склад силової установки також включить електричну архітектуру 48-вольтів.

Офіційна дата прем’єри автомобіля поки не називається. За даними Motor1, продажі новинки почнуться в 2019 році. У компанії вже пообіцяли, що машина повинна стати «більш сучасною та точною, зручною і розкішною».

Раніше компанія Land Rover почала випробування позашляховика Defender наступного покоління. За неофіційними даними, наступний Land Rover Defender побудують на алюмінієвій архітектурі. Позашляховик запозичить багато компонентів і технічні рішення у інших нинішніх автомобілів альянсу Jaguar Land Rover (JLR).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook