Автоновини

Спорткар Alfa Romeo 4C оновиться через рік

Фото: Alfa Romeo

Компанія Alfa Romeo випустить оновлений компактний спорткар 4C. Рестайлінгова двохдверка буде представлена ??восени 2018 року, а її продажі стартують в січні 2019 року, повідомляє Autocar.

За попередніми даними, після рестайлінгу Alfa Romeo 4C отримає новий двигун, а також модернізовану підвіску і вдосконалене рульове управління. При цьому спорткар перестане пропонуватися з механічною коробкою передач, так як дана модифікація користується дуже слабким попитом.

Покупцям запропонують на вибір нові кольори кузова, інші варіанти обробки салону, а також нові колісні диски і додаткові опції. Основними конкурентами Alfa Romeo 4C стане Porsche 718 Cayman і Alpine A110.

Нинішній Alfa Romeo 4C оснащується 1,75-літровою «турбочетвіркою», що розвиває 240 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Спорткар прискорюється з місця до 100 км / год за 4,2 сек., а його максимальна швидкість складає 257 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook