Автоновини

Автомобілі ZAZ SENS служитимуть в поліції

Корпорація «УКРАВТО» передала Управлінню поліції охорони в Київській області 12 нових автомобілів ZAZ SENS (Сенс). Тендер на поставку цієї партії автомобілів виграла Корпорація «УКРАВТО».

Урочиста передача автомобілів відбулась 8 грудня на території дилерського центру «Автомобільний центр Голосіївський», який входить в структуру Української Автомобільної Корпорації та здійснює продаж, гарантійне і післягарантійне обслуговування автомобілів бренду ZAZ.

Ключі від автомобілів особовому складу Управління урочисто передав начальник Управління поліції охорони в Київській області, полковник поліції Клименко Василь Михайлович. Всі моделі ZAZ SENS, що передані Управлінню поліції охорони, були оснащені комплексом необхідного додаткового обладнання, а кузова оформлені спеціальними кольорово-графічними елементами відповідно до стандартів поліції охорони. Державні структури України вже не вперше звертають увагу на  продукт, що пропонується Запорізьким Автомобілебудівним Заводом.

Так, Управління поліції охорони в Київській області з 2016 року вже використовує 18 автомобілів ZAZ в своєму парку. Обласні та сільські ради,  медичні заклади як у містах, так і у селах, військові частини  використовують автомобілі ZAZ у своїх автопарках. Серед безумовних плюсів, які сприяли вибору Управлінням поліції охорони саме автомобілів ZAZ SENS- це надійність, підтверджена багаторічною практикою, невибагливість в обслуговуванні, пристосованість до українських дорожніх умов, можливість «перетравлювати» бензин низької якості. І, звичайно, ZAZ SENS дає можливість економії бюджетних коштів завдяки доступній ціні,  «вартості володіння» – відчутно дешевшим вартості технічного обслуговування та запасних частин.

 

ДЖЕРЕЛО: autocentre.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook