Автоновини

Jeep запатентував зовнішність семимісного позашляховика

В інтернеті з’явилися патентні зображення нового позашляховика Jeep з трьома рядами сидінь, який отримає назву Grand Commander. Знімки, зареєстровані в Китайському національному патентному офісі, опублікувало видання Autohome.

Судячи із зображень, передня частина кузова великого позашляховика виконана в стилі нинішній моделі Grand Cherokee. Передбачається, що новинка є серійною версією концепт-кара Jeep Yuntu, який був показаний в квітні на Шанхайському автосалоні. Експериментальний автомобіль отримав шість роздільних сидінь, проте для серійної версії повинні використовувати посадкову формулу «2 + 3 + 2».

Jeep Yuntu був укомплектований гібридною силовою установкою з можливістю поповнення запасу батарей від побутової електромережі. Як очікується, серійна модель буде пропонуватися з бензиновим чотирициліндровим двигуном об’ємом 2,0 літра, а також з трилітровою «шісткою». Товарний автомобіль повинен бути представлений в 2018 році.


Раніше повідомлялося, що Jeep розробить преміальний позашляховик, для якого можуть відродити назву класичної моделі Grand Wagoneer. Очікується, що такий автомобіль буде побудований на базі Grand Cherokee наступного покоління, який, в свою чергу, розділить архітектуру з деякими моделями марки Alfa Romeo.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook