Автоновини

Honda розробить безпілотний автомобіль спільно з китайським SenseTime

Фото: Honda

Компанія Honda займеться розробкою безпілотної системи разом з китайською фірмою SenseTime. Відповідний п’ятирічний контракт вже був укладений між сторонами. У планах партнерів створення системи автоматизованого водіння, яка повинна лягти в основу концепції мобільності майбутнього.

В рамках дослідницького проекту компанії проведуть спільні випробування технологій SenseTime з розпізнавання рухомих об’єктів і алгоритмів Honda з моніторингу дорожньої ситуації, прогнозування ризиків і планування подальших дій. Підсумком роботи повинна стати технологія автономного водіння, яка зробить безпілотні поїздки можливими в міських умовах.

Раніше стало відомо, що перший автомобіль японського бренду, обладнаний безпілотною системою четвертого рівня повинен бути, представлений до 2025 року. За словами генерального директора Honda Тахір Наширі, вже в 2020 році компанія планує оснащувати свої автомобілі напівавтономними системами управління.

«Ми бачимо майбутнє, в якому люди не потрапляють в аварії. Для нас важливо створювати продукцію, яка дозволить людям насолоджуватися свободою пересування. Автоматизовані транспортні засоби мають величезний потенціал, вони здатні значно підвищити безпеку і розширити мобільність », – пояснив топ-менеджер.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook