Автоновини

Треба купляти: 37-річний «Запорожець» без пробігу оцінили на Заході, як новий Volkswagen Touareg

Навіть сама пересічна типова річ коштує величезних грошей, якщо є щось, що робить її особливою на тлі побратимів. Ось, наприклад, в Польщі на торги виставили «Запорожець». Його господарі оцінили старий автомобіль в 60 тисяч євро, вказуючи на виняткову унікальність машини.

Звичайно, ніякої технічної унікальності в цьому ЗАЗ-968М немає. Виняткова ця машина тим, що має пробіг всього 6 кілометрів і фактично весь час свого існування простояла в гаражі.

Представлений ЗАЗ-968М – це справжня капсула часу, великий привіт з далекого радянського минулого. Випущена машина була в 1981 році. Майже 37 років вона стояла в гаражі і треба відзначити, сьогодні, авто знаходиться у відмінному стані! Згадали про «Запорожець» тільки влітку 2017 року.

Цінник для цього «ексклюзиву», безумовно, захмарний. За ці ж гроші, до речі, можна придбати новенький Volkswagen Touareg. Кого зацікавить цей старенький ЗАЗ, сказати складно. Можливо, машина сподобається якимось ентузіастам-тюнерам або колекціонерові екзотичної «класики».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook