Автоновини

У нового спорткара Alpine з’явиться 300-потужна модифікація

Фото: Alpine

Французький бренд Alpine, відроджений компанією Renault, випустить «заряджену» 300-потужну модифікацію свого спорткара A110. Про це повідомляє видання Auto Express.

На даний момент нова версія моделі відома під внутрішнім позначенням «Sport». Топове купе оснастять модернізованою версією 1,8-літрового чотирициліндрового турбированного двигуна, віддача якого збільшиться з 252 до більш ніж 300 кінських сил.

Надбавка в потужності дозволить спорткару набирати першу “сотню” менш ніж за чотири секунди. При цьому поки не зрозуміло, чи буде пересунуто обмежувач максимальної швидкості, який зараз стоїть на позначці 250 км на годину.

Плюс до всього, в конструкції найпотужнішої версією A110 збільшать використання алюмінію, завдяки чому маса автомобіля знизиться на 50 кг – приблизно до 1050 кілограмів. Крім того, інженери переналаштувати підвіску, яка стане на 15-20% жорсткіше. Нарешті, зміняться настройки роботизованої коробки передач, рульового управління і випускної системи.

На даний момент Alpine A110 Sport знаходиться на фінальній стадії розробки. За попередніми даними, нова версія спорткара дебютує влітку 2018 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook