Автоновини

BMW почала дорожні випробування відродженої «вісімки»

Фото: Autoexpress

Компанія BMW запустила випробування відродженої моделі 8-Series на дорогах загального користування. Шпигунські фотографії тестового прототипу новинки, яка дебютує в 2018 році, опублікувало видання Auto Express.

Судячи по знімках, купе збереже загальні обриси однойменного концепт-кара, прем’єра якого відбулася в травні поточного року. При цьому серійний автомобіль відрізнятиметься від прототипу іншою радіаторною решіткою, передньою і задньою оптикою, а також більш традиційними зовнішніми дзеркалами.

Відроджену BMW 8-Series побудують на модульній платформі CLAR, яка вже лежить в основі, наприклад, «п’ятірки» і «сімки» нового покоління. Це шасі передбачає установку самих різних двигунів – від дволітрових «четвірок» до 6,6-літрового 12-циліндрового агрегату.

За попередніми даними, найпопулярніші модифікації моделі будуть пропонуватися з шести- і восьмициліндровими двигунами, якими на даний момент комплектуються BMW «п’ятої» і «сьомої» серії. Плюс до всього, на виключено, що лінійка агрегатів включить трилітровий дизель з чотирма турбінами, що розвиває 400 кінських сил.

Нарешті, у «вісімки» з’явиться спортивна M-модифікація з модернізованим 4,4-літровим твін-турбо мотором V8, який на новому седані M5 розвиває 600 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook