Автоновини

В Україні почнуть збирати нові пікапи

Фото: Isuzu

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Isuzu – компанія «Комтранскомплект» планує організувати в Україні складання пікапів D-Max. Такий крок дозволить знизити вартість Isuzu D-Max і збільшити число потенційних покупців, повідомляє AUTO-Consulting.

Зараз в Україні бренд Isuzu відомий в основному за рахунок вантажних автомобілів і автобусів Ataman, які виробляються на шасі Isuzu. Проте, в активі японського виробника є і легковий модельний ряд, зокрема пікап D-Max, нове покоління якого пердставлено ??зовсім недавно.

У 2017 році компанія «Комтранскомплект» завезла в Україну готовий пікап D-Max і провела його сертифікацію та випробування на українських дорогах. У компанії відзначають, що інтерес до пікапу Isuzu в Україні є. Є для нього і ринкова ніша, не дивлячись на досить високу конкуренцію. З початком збирання Isuzu D-Max в Україні, пікап отримає і цінову перевагу.

Пікап Isuzu D-Max оснащений 2-літровим турбодизелем 163 к.с. і має рекордну вантажопідйомність – 1080-1165 кг. Крім того, Isuzu може бути в трьох виконаннях: з одинарною кабіною, полуторною і здвоєною на 5 осіб. У комплектації D-Max представлені десятки опцій і виконань. Пікап від Isuzu оснащений системою повного приводу і має кліренс 225 мм.

Збірка пікапів Isuzu планується в 2018 році на одному з підприємств в Черкасах. Крім стандартних пікапів, на базі Isuzu D-Max планується виготовлення різних спецавтомобілів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook