Автоновини ЛА-2017

У США вибрали фіналістів на звання кращого автомобіля року

На автосалоні в Лос-Анджелесі оголосили шорт-лист претендентів на звання «Автомобіль року» (North American Car and Truck / Utility of the Year). Премія присуджується машинам в трьох категоріях: легковий автомобіль, позашляховик / пікап і кросовер. Переможці будуть оголошені на автосалоні в Детройті в січні наступного року, повідомляє прес-служба конкурсу.

У список журі входять 60 журналістів. Голосування серед фіналістів конкурсу почнуться найближчим часом.

На звання кращого легкового автомобіля претендують Honda Accord, Kia Stinger і Toyota Camry. Ці автомобілі залишили за бортом Alfa Romeo Giulia, Audi A5 Sportback, BMW 5-Series, Hyundai Ioniq, Kia Rio, Lexus LC500, Porsche Panamera і Subaru Impreza.

Кросовери і мінівени були виділені керівництвом конкурсу в окрему категорію у зв’язку з їх «дедалі більшою важливістю для покупців, автовиробників і всієї індустрії в цілому». У число претендентів увійшли нові A lfa Romeo Stelvio, Honda Odyssey або Volvo XC60. Серед претендентів, які не пройшли голосування були Audi Q5, BMW X3, Buick Enclave, Chevrolet Equinox, Chevrolet Traverse, Jeep Compass, Kia Niro, Land Rover Discovery, Mazda CX-5, Subaru Crosstrek, Volkswagen Atlas і Volkswagen Tiguan.

Фото: Chevrolet Colorado ZR2

У категорії позашляховик / пікап журі конкурсу віддало перевагу Chevrolet Colorado ZR2, Ford Expedition і Lincoln Navigator.

За підсумками минулого конкурсу перемогу здобув Chevrolet Bolt. У число фіналістів також увійшли Genesis G90 і Volvo S90. Звання кращого позашляховика дісталося Honda Ridgeline. Крім цієї моделі за перше місце боролися автомобілі Ford Super Duty і Nissan Titan. У новій категорії конкурсу кращі кросовери і мінівени перемогу святкував Chrysler Pacifica.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook