Автоновини ЛА-2017

BMW i8 перетворили на гібридний родстер

Фото: BMW

Компанія BMW представила серійну версію родстера i8. Прем’єра новинки відбулася на автосалоні в Лос-Анджелесі. Продажі автомобіля почнуться вже в наступному році. Складання моделі ведеться на заводі компанії в Лейпцигу.

М’який складний дах автомобіля здатен забиратися в багажне відділення за 16 секунд. Керувати нею можна на швидкості до 60 км на годину. Автомобіль зі складним верхом виконаний в стилі рестайлінгового купе i8. Крім того, деякі дизайнерські рішення запозичені у прототипу BMW i8 Vision Future interaction, представленого в 2016 році.

Родстер BMW i8 укомплектували модернізованою гібридною силовою установкою, в основі якої лежить 1,5-літровий трициліндровий бензиновий двигун потужністю 321 к.с. і електромотор з віддачею 143 кінських сил. Запас ходу на одній електротязі дорівнює 54 кілометрам. До 100 км / год родстер здатний розігнатися за 4,2 секунди. Максимальна швидкість – 249 км на годину. Вага машини становить 1 593 кілограмів.

Також автомобіль отримав поліпшені системи безпеки, і незначні зміни в трансмісії і акумуляторах. Новинку оснастили оновленою інформаційно-розважальною системою з технологією управління жестами.

На даний момент компанія BMW вже приступила до розробки i8 нового покоління. Автомобіль позбудеться двигуна внутрішнього згоряння і стане повністю електричним. Сумарна потужність трьох електромоторів буде дорівнювати 750 к.с., а запас ходу складе близько 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook