Автоновини ЛА-2017

Новий Jeep Wrangler став легше на 90 кілограмів

Фото: Jeep

Компанія Jeep привезла на автосалон в Лос-Анджелесі нове покоління позашляховика Wrangler. Складання моделі вже ведеться на заводі компанії в штаті Огайо. У США продажі автомобіля почнуться в першому кварталі наступного року. Ціни на машину будуть названі пізніше.

Позашляховик нового покоління зберіг рамну конструкцію, але отримав алюмінієвий кузов. Завдяки цьому маса автомобіля знизилася на 90 кілограмів. Новий Wrangler зберіг знімні кузовні панелі, двері і лобове скло. Завдяки цьому клієнтам запропонують кілька різних комбінацій автомобіля. Так, модель можна буде придбати в двухдверній і чотирьохдверній модифікації.

Зовні модель стала схожою на попередника. Машина отримала фірмову трапецієподібну решітку радіатора, капот з вентиляційними отворами, круглі фари і квадратні ліхтарі. Також клієнтам пропонуються спойлер, світлодіодна оптика, а також спеціальна камера.

Інтер’єр позашляховика зазнав істотних змін. Зокрема, він отримав іншу приладову панель з цифровим дисплеєм між циферблатами і збільшений екран мультимедійного комплексу. Плюс до всього, змінилися практично всі кнопки і механічні перемикачі. Залежно від модифікації машина може буксирувати причіп масою від 900 до 1 500 кілограмів.

Позашляховик укомплектували 2,0-літровим бензиновим турбомотором з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 268 кінських сил. Раніше передбачалося, що віддача цього двигуна буде дорівнювати 373 кінським силам.

Крім цього, в моторну гамму нового позашляховика увійшов модернізований 3,5-літровий агрегат V6 Pentastar потужністю 285 кінських сил. Трохи пізніше клієнтам стане доступний і 3,0-літровий дизельний мотор. Двигуни працюють в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмиступінчастим «автоматом» ZF.

Також очікується поява гібридної версії Jeep Wrangler. До складу силової установки позашляховика увійде бензиновий турбомотор з чотирма циліндрами і невеликий електродвигун. Прем’єра такого автомобіля повинна відбутися в наступному році. На яких ринках буде доступний гібридний Wrangler, поки не повідомляється.

Пізніше в 2018 році дебютує новий пікап на базі Jeep Wrangler. Продаватися машина буде під назвою Scrambler. У моторну гамму автомобіля увійде 2,0-літровий бензиновий двигун. Потужність мотора складе близько 300 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook