Автоновини

Найменший Jaguar став найшвидшим седаном Нюрбургринга

Суперседан Jaguar XE SV Project 8 встановив новий рекорд «Північної петлі» Нюрбургрінга серед серійних автомобілів з чотирма дверима. «Заряджена» модифікація найменшої моделі британської марки проїхала коло по «Нордшляйфе» за 7 хвилин і 23 секунди.

Таким чином, Jaguar XE SV Project 8 виявився на 9 секунд швидше італійського 510-потужного седана Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde, який проїхав 22,8-кілометрову трасу за 7 хвилин і 32 секунди.

Jaguar XE SV Project 8 став найпотужнішим і найшвидшим серійним автомобілем в історії британської марки. Седан укомплектований п’ятилітровою компресорною «вісімкою» від суперкара F-Type SVR, віддача якої підвищилася з 575 до 600 кінських сил. Крутний момент залишився тим самим – 700 ньютон-метрів. Суперседан здатний розганятися з місця до 96 км / год за 3,3 секунди, а його максимальна швидкість перевищує 320 км на годину.

Двигун працює разом з системою повного приводу і спеціально налаштованої восьмиступінчастої автоматичної коробки, яка змінює передачі за 200 мілісекунд і передає 75% крутного моменту на задню вісь.

Європейські продажі Jaguar XE SV Project 8 стартують в травні 2018 року. Тираж суперседана обмежать 300 екземплярами. Вартість автомобіля складе 150 тис. фунтів стерлінгів .

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook