Автоновини ЛА-2017

Lincoln замінив кросовер MKX моделлю Nautilus

Фото: Lincoln

Компанія Lincoln представила новий середньорозмірний кросовер Nautilus, який стане прямим наступником моделі MKX. Публічна прем’єра позашляховика відбудеться в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Зовні від попередника Lincoln Nautilus відрізняється зовсім іншою передньою частиною кузова, виконаною в стилі флагманського седана Continental нового покоління. Плюс до всього, новинка запозичила деякі дизайнерські рішення у позашляховика Navigator.

Американська компанія вирішила відмовитися від використання колишнього 3,7-літрового атмосферного мотора V6 на користь наддувних двигунів. Базовим мотором стане дволітрова «турбочетверка» потужністю 245 кінських сил. Крім того, буде доступний 2,7-літровий шестициліндровий агрегат сімейства EcoBoost, який видає 335 к.с. і 515 Нм крутного моменту.

Обидва двигуни поєднуються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. У стандартне оснащення позашляховика входить система «старт-стоп».

Lincoln Nautilus отримав повністю цифрову приладову панель з 12,3-дюймовим дисплеєм, обтягнутою шкірою, рульове колесо з ручною прострочкою, а також великий сенсорний екран мультимедійного комплексу SYNC 3, який підтримує інтерфейси Apple CarPlay і Android Auto. Сидіння мають електричні регулювання в 22 напрямках. Покупцям також запропонують стереосистему Revel з 13 або 19 динаміками.

У список електронних допоміжних систем увійшов адаптивний круїз-контроль з системою попередження фронтальних зіткнень і функцією розпізнавання пішоходів, а також система контролю «мертвих» зон і дотримання рядності руху.

Американські продажі нового Lincoln Nautilus стартують влітку наступного року. Ціни на кросовер стануть відомі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook