Автоновини ЛА-2017

Infiniti оснастила новий QX50 двигуном із змінним ступенем стиснення

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti привезла на автослаон в Лос-Анджелесі кросовер QX50 нового покоління. Світові продажі автомобіля почнуться на початку 2018 року. Основним конкурентом кросовера стане BMW X3. Ціни на новинку будуть оголошені пізніше.

Довжина новинки становить 4 693 міліметра. Об’єм багажного відділення дорівнює 895 літрам. В цілому дизайн машини повторює концепт Infiniti Sport Inspiration, який був представлений на початку 2017 року на автосалоні в Детройті. Кросовер отримав зменшену радіаторну решітку, видозмінений передній бампер, повітрозабірники іншої форми, а також інші бічні «спідниці». Також кросовер відрізняється спадаючою лінією даху, пластиковими накладками на колісних арках, спортивною вихлопною системою з двома хромованими патрубками і світлодіодною оптикою.

Інтер’єр машини одержав обробку різними видами шкіри, а також спортивні сидіння і дисплей приладової панелі. Об’єм багажного відділення дорівнює 1823 літрам. У самій компанії новинку називають “самою просунутою”, “найпривабливішим” автомобілем який пропонується клієнтам на сьогодні.

Машина побудована на новому шасі з поперечним розташуванням двигуна. Серійний кросовер укомплектували новим бензиновим турбомотором об’ємом 2 л із змінним ступенем стиснення. Віддача – 268 к.с. і 380 Нм, коробка – варіатор. Повний привід – опція, а базові версії запропонують тільки з передньопривідною системою.

До 100 км / год кросовер QX50 нового покоління розганяється за 6,3 секунди. Максимальна швидкість – 230 км на годину.

Також водієві доступна фірмова система напівавтоматичного управління ProPilot. Електроніка здатна оперувати рульовим керуванням, утримуючи автомобіль на заданій смузі, а також контролювати акселератор і гальма. Функція ProPilot може працювати як на швидкісних магістралях, так і в умовах завантаженого міського трафіку.

У Україні нинішній Infiniti QX50 пропонується з єдиним бензиновим 2,5-літровим мотором V6, що видає 222 кінських сил. Двигун працює в парі з семиступінчастою автоматичною трансмісією. Ціни на кросовер починаються від 999 640 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook