Автоновини

Hyundai показав новий Veloster в кольоровому камуфляжі

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала тизери хетчбека Veloster другого покоління, на яких показані нові автомобілі в різнобарвному камуфляжі. Публічна прем’єра новинки відбудеться на початку наступного року на автосалоні в Детройті.

Фотозйомку провели на гоночному треку Inje в південнокорейській провінції Канвондо. Судячи з великих алюмінієвих дисків і супортів гальмівних механізмів червоного кольору, на фотографіях зафіксовані Turbo- версії хэтчбека.

Таку модифікацію оснастять 1,6-літровим наддувним бензиновим двигуном потужністю близько 200 к.с., який зможе працювати з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Що стосується базового агрегату, то їм буде дволітровий 163-потужний атмосферник, який, зокрема, встановлюється на седан Elantra.

Нарешті, як очікується, у наступного «Велостер» з’явиться «заряджена» N-модифікація, яку оснастять форсованою версією дволітровою «турбочетверкою», яка встановлюється на хот-хетч i30 N. На ньому цей двигун розвиває 275 к.с., однак на новому Veloster N його віддачу можуть підвищити до 300 сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook