Автоновини ЛА-2017

Представлений найдорожчий Range Rover в історії

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Land Rover представила оновлену версію флагманського  позашляховика Range Rover SC Autobiography, публічна прем’єра якого відбудеться 29 листопада на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Новинка стане найдорожчим автомобілем в історії британської марки – її вартість досягне 177 030 фунтів стерлінгів (6,4 млн гривень).

Позашляховик був розроблений фахівцями підрозділу Special Vehicles Operations, що відповідають за створення спеціальних версій автомобілів. Новинка отримала перероблений задній відсік з двома кріслами, розділеними великою центральною консоллю.

Сидіння мають функцію масажу з режимом «гарячих каменів», а їх спинки на електроприводі можуть відкидатися під кутом до 40 градусів. Вільний простір в районі ніг збільшилася до 1,2 метра.

У розпорядженні кожного з пасажирів 10-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу, точка бездротового доступу Wi-Fi з підтримкою зв’язку стандарту 4G, а також невеликий холодильник, куди, наприклад, можуть поміститися дві пляшки вина.

 Range Rover SCAutobiography буде пропонуватися з трьома силовими агрегатами. Базова версія оснащується 4,4-літровим дизелем V8, що видає 339 кінських сил. Крім того, позашляховик буде доступний з гібридною установкою, що дебютувала на Range Rover Sport.

До її складу входить 300-потужна бензинова «турбочетверка» сімейства Ingenium, електромотор потужністю 116 к.с., восьмиступінчастий “автомат” ZF і блок літій-іонних акумуляторів на 13,1 кВтг, розташований під підлогою багажного відділення. В сумі агрегати видають 404 к.с. і 640 Нм крутного моменту.

Топову модифікацію SV Autobiography Dynamic укомплектували модернізованим п’ятилітровим восьмициліндровим двигуном з приводним нагнітачем. Віддача мотора підвищилася з 550 к.с. і 680 Нм крутного моменту до 565 сил і 700 Нм. Такий позашляховик здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,4 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook