Авто на єврономерах Автоновини

Литва і не починала розслідувань проти “євроблях”

Фото: Данило Павлов

У литовській митниці відповідають на запити українських фіскалів, але не проводять розслідувань, повідомляє Segodnya.

У Литві не проводиться розслідувань перегону в Україну автомобілів з литовською реєстрацією в обхід українських законів. Про це повідомляється на сайті литовської митниці.

“Митниця Литви, в світлі нещодавно поширеної в засобах масової інформації, повідомляє, що ні ініціювала ніякого розслідування транспортних засобів, зареєстрованих в Литві і використовуваних в Україні”, – йдеться на сайті литовської митниці.
Раніше Державна фіскальна служба України заявила, що разом з литовськими колегами почали розслідування законності ввезення в країну машин з Єврономерами.

“Литовські колеги по запиту української сторони почали розслідування відносно законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литовської Республіки”, – йдеться на сайті українського відомства.

Однак, в литовській митниці додають, що передають України інформацію на всі запити. До того ж, у українських правоохоронців відкритий доступ до литовської бази цих зареєстрованих машин Regitras.

“Колеги з України постійно звертаються до митниці Литви по порушеннях митного законодавства і з митних органів Литви отримують усю необхідну інформацію про розслідування, що проводяться ними”- додають в литовській митниці.

Нагадаємо, Кабінет міністрів подав до парламенту законопроект, який зобов’яже реєструвати автомобілі з іноземними номерами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook