Автоновини ЛА-2017

Subaru показав силует нового семимісного кросовера

Фото: Subaru

Компанія Subaru опублікувала другий тизер нового семимісного кросовера Ascent, що дає уявлення про зовнішність позашляховика. Публічна прем’єра серійної моделі відбудеться 28 листопада на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Японський автовиробник описує трьохрядовий кросовер в якості «універсального і прохідного автомобіля для великої родини». Таким чином, Ascent можна назвати ідеологічним наступником моделі Tribeca.

Очевидно, що зовнішність новинки виконають в стилі однойменного концепт-кара, представленого навесні цього року на автосалоні в Нью-Йорку. Передбачається, що товарна модель збереже основні пропорції прототипу, довжина якого склала 5049 мм, ширина – 1989 мм, а висоту – 1839 міліметрів.

За попередніми даними, в лінійку двигунів Subaru Ascent увійде 2,4-літровий бензиновий надувний агрегат потужністю близько 250 кінських сил.

Виробництво семимісного кросовера налагодять на підприємстві в місті Лафайет, штат Індіана. На північноамериканському ринку продажі Subaru Ascent стартують на початку наступного року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook