Автоновини ЛА-2017

Lincoln представила оновлену версію кросовера MKC

Фото: Lincoln

Компанія Lincoln представила оновлену версію кросовера MKC, який побудований на платформі Ford Kuga. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі наступного тижня. Продажі машини в США почнуться влітку наступного року.

Рестайлінговий кросовер отримав нову решітку радіатора і видозмінену оптику. Також машина відрізняється іншими бамперами, дзеркалами заднього виду і багажником.

У моторну гамму Lincoln MKC увійшов 2,0-літровий бензиновий турбомотор з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 254 кінських сили. Також клієнтам пропонується 2,3-літровий мотор з віддачею 285 кінських сил.

Водієві доступна мультимедійна система SYNC 3 з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, точка доступу Wi-Fi та аудіосистема Revel Ultima. Крім цього машину оснастили системою кругового огляду і адаптивним круїз-контролем. Серед систем безпеки – функція допомоги при парковці, система виявлення пішоходів, а також функція аварійного гальмування.

Раніше компанія Lincoln представила подовжену модифікацію позашляховика Navigator нового покоління. Новинка отримала назву Extended. Довжина автомобіля у версії Extended становить 5,64 м – це найбільший автомобіль в поточній лінійці Lincoln.

Машина оснащується бітурбірованним 3,5-літровим двигуном V6 EcoBoost потужністю 450 кінських сил. Агрегат працює спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook