Автоновини ЛА-2017

Infinity анонсувала прем’єру кросовера QX50 нового покоління

Фото: Infinity

Компанія Infiniti опублікувала тизер «абсолютно нового автомобіля», прем’єра якого відбудеться в кінці листопада на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Передбачається, що мова йде про кросовер QX50 наступного покоління.

У компанії відзначили, що це буде автомобіль з «абсолютно новими технологіями, видатним дизайном і найкращим в класі внутрішнім простором». На тізері показана передня частина кузова кросовера, яку виконають відповідно до нового фірмового дизайнерського напрямку японської марки.

Як повідомлялося раніше, в моторну лінійку наступного Infiniti QX50 увійде принципово новий бензиновий дволітровий агрегат із змінним ступенем стиснення, який в залежності від стилю їзди здатен варіюватися від 8: 1 до 14: 1 заради більшої економічності. Двигун буде розвивати 268 к.с. і 390 Нм крутного моменту.

Крім того, не виключається, що новий Infiniti QX50 отримає функцію напівавтоматичного управління, яку створять на базі системи Nissan ProPilot.

У Україні нинішній Infiniti QX50 пропонується з єдиним бензиновим 2,5-літровим мотором V6, що видає 222 кінських сил. Двигун працює в парі з семиступінчастою автоматичною трансмісією. Ціни на кросовер починаються від 999 640 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook