Автоновини

Визначено найкращий автомобіль року для жінок

Фото: Hyundai Ioniq

Гібридний автомобіль Hyundai Ioniq став переможцем конкурсу «Кращий жіночий автомобіль року» (WWCOTY). У журі конкурсу входять 25 жінок з різних країн світу, які працюють в найбільших автомобільних ЗМІ. Оцінка проводилася за кількома критеріями, серед яких: естетична привабливість, функціональність, безпека, комфорт і цінова політика.

Всього на перемогу в конкурсі претендували 420 автомобілів. З них журі обрало 60 моделей, які увійшли в шорт-лист конкурсу.

Hyundai Ioniq дебютував в 2016 році. Модель пропонується у вигляді класичного гібрида, гібрида з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі, а також з повністю електричною силовою установкою.

Остання версія оснащується комплектом літій-іонних полімерних акумуляторів ємністю 27 кВт-год і електромотором, що розвиває 120 к.с. і 295 Нм крутного моменту. Максимальна швидкість електричного Hyundai Ioniq становить 165 км / г, а запас ходу дорівнює 250 кілометрам.

На другому місці – Mazda CX-5, який також був визнаний журі кращим сімейним автомобілем. У свою чергу, BMW 5-Series став переможцем в номінації «Краща розкішна машина». За Ford Fiesta залишився титул «Бюджетний автомобіль», а кращим SUV став Peugeot 3008.

У минулому році кросовер Jaguar F-Pace став переможцем конкурсу «Кращий жіночий автомобіль року» (WWCOTY). Тоді на перемогу претендували 294 автомобіля.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook