Автоновини

Показано кермо претендента на звання якнайшвидшого автомобіля у світі

Фото: Hennessey

Американське тюнінг-ательє Hennessey опублікувало перші знімки інтер’єру гіперкара Venom F5, який був показаний на початку листопада на фестивалі SEMA. Новинка вважається кандидатом на титул найшвидшого серійного автомобіля у світі.

Судячи по знімках, Hennessey Venom F5 отримає кермо, яке оброблено алькантарою і карбоном. На ньому також видно кнопки покажчиків сигналу повороту, запуску двигуна і коліщатко селектора трансмісії. За рульовим колесом видно повністю цифрову приладову панель з гоночним тахометром.

Назва гіперкара F5 – відсилання до шкали  Фудзіти, по якій класифікується потужність торнадо. Категорія F5 відноситься до вітру “неймовірної» сили, швидкість якого варіюється в діапазоні від 419 до 512 км на годину.

Гіперкар оснастили 7,4-літровим твін-турбо двигуном V8, що розвиває 1600 к.с. і 1762 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями, проте клієнти зможуть замовити автомобіль з механічною трансмісією.

Фото: Hennessey Venom F5

Hennessey Venom F5 здатний прискорюватися з місця до 300 км / год за 10 секунд, а розгін до 400 км / год не перевищує 20 секунд. Максимальна заявлена ??швидкість становить 484 км на годину.

На даний момент звання найшвидшого серійного автомобіля у світі належить гіперкару Koenigsegg Agera RS. На початку листопада шведське купе змогло розігнатися на 18-кілометровому закритому відрізку в Неваді до 444,6 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook