Автоновини

Tesla натякнула на величезний електричний пікап

Фото: Tesla Motors

Компанія Tesla Motors показала тизер нового електричного пікапа. Зображення було продемонстровано в рамках прем’єри нової вантажівки Semi і наступника спорткара Roadster.

Судячи з тизеру, новинка являє собою транспортний засіб величезних розмірів, в кузов якого може поміститися стандартний пікап. Раніше глава «Тесли» писав у своєму твіттері, що компанія планує зменшену версію своєї електричної вантажівки. На даний момент залишається ясним, чи будуть американці запускати подібний транспортний засіб в серію.

У п’ятницю, 17 листопада, компанія Tesla Motors представила прототип електричної вантажівки під назвою Semi, серійна версія якої повинна з’явитися в 2019 році. У рух автомобіль приводиться за допомогою чотирьох електродвигунів. Запас ходу у фури становить 804 кілометри. Для порівняння, запас ходу звичайної фури з дизельними двигунами внутрішнього згоряння без дозаправки становить 1500 кілометрів.

До 100 км / год при повному завантаженні машина може розігнатися за 20 секунд. Без вантажу це займає у фури всього 5 секунд. Таким чином, новинка стала однією з найшвидших вантажівок в світі.

Крім того, Tesla представила спорткар Roadster нового покоління. Серійне виробництво двухдверкі має розпочатися в 2020 році, а її вартість складе близько 200 000 доларів. У Tesla Roadster три електричні двигуни, завдяки яким розгін до 60 миль в годину (96 км / г) займає всього 1,9 секунд. Максимальна швидкість електрокара – 400 км на годину. Електричний мотор Tesla Roadster видає 10 000 Нм крутного моменту – в 16 разів більше, ніж у Lamborghini Huracan.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook