Автоновини

Суперкар Lamborghini Huracan отримає повнокероване шасі

Фото: Lamborghini

Lamborghini Huracan отримає повнокероване шасі після поновлення, яке заплановане на кінець 2018 або початок 2019 року. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Car and Driver.

Таким чином, на оновленому Huracan застосують систему, яку вже використовують на «старшому» суперкарі Aventador S, де задні колеса повертаються в протифазі з передніми, що значно підвищує маневреність автомобіля.

Плюс до всього, суперкар отримає архітектуру 48-вольт, яка живитиме адаптивну функцію пригнічення крену, а також інші активні електронні допоміжні системи. Подібна схема вже використовується, наприклад, на Audi Q7 нового покоління і Bentley Bentayga.

Чи збільшиться потужність мотора поки не повідомляється. Нинішній стандартний Lamborghini Huracan оснащується 5,2-літровим атмосферним агрегатом V10 потужністю 610 кінських сил. Суперкар здатний набирати першу “сотню” за 3,2 сек., а його максимальна швидкість складає 325 км на годину.

Раніше повідомлялося, що суперкар компанії Lamborghini, який прийде на зміну моделі Huracan, отримає гібридну силову установку з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі.

На наступному Huracan застосують батареї нового покоління, які дозволять суттєво знизити масу автомобіля, а також дозволять йому пересуватися виключно на електротязі. Новинка з’явиться у 2022 року і стане першим гібридним спорткаром італійської марки.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook