Автоновини

Розсекречено інтер’єр першого кросовера Lamborghini

Фото: Altdynamic

На сторінці користувача AltDynamic в Instagram з’явилася перша фотографія інтер’єру кроссовера Lamborghini Urus. Прем’єра новинки відбудеться 4 листопада в штаб-квартирі італійської марки в Сант-Агата-Болоньєзе.

Судячи по знімку, Urus отримає салон в стилі Audi A8 і A7 нового покоління. Так, на центральній консолі розташуються два великих сенсорних дисплея: верхній відповідає за управління мультимедійним комплексом, а нижній – за кліматичну установку і інші функції.

Крім того, помітна повністю цифрова приладова панель – власна версія Audi virtual cockpit другого покоління, а також селектор вибору драйверськіх режимів. Всього їх буде шість: Strada ( «Шосе»), Sport ( «Спорт»), Corsa ( «Гонка»), Sabbio (пісок), Terre ( «Грунт») і Neve ( «Сніг»).


Lamborghini Urus оснастять чотирилітровим бензиновим твін-турбо агрегатом V8, що розвиває 650 кінських сил. Новинка зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за чотири секунди, що зробить її одним з найшвидших позашляховиків в світі.
Приблизно через рік після запуску у кросовера повинна з’явитися версія з гібридною силовою установкою, яка стане першим подібним серійним автомобілем в лінійці Lamborghini.

У 2018 році автовиробник планує випустити близько 1000 кросоверів, а роком пізніше обсяг виробництва збільшать до 3500 автомобілів на рік. Ціни на автомобіль будуть починатися приблизно від 200 000 євро. Кросовер Lamborghini складе конкуренцію Porsche Cayenne нового покоління і Bentley Bentayga.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook