Автоновини

BMW вивела на тести нову модифікацію i8

Фото: Motor1

Компанія BMW приступила до випробувань нової версії купе i8. Шпигунський фотографії машини були опубліковані виданням Motor1.

За їхніми даними мова може йти про S-модифікацію машини. Потужність гібридної силової установки такої версії I8 може скласти близько 450 кінських сил. Також автомобіль отримає нову літій-іонну батарею. Запас ходу на одній електротязі перевищить 25 кілометрів.

На фотографіях тестований зразок дещо відрізняється від звичайного i8. У автомобіля інша передня частина, інший спойлер, новий спліттер і видозмінений передній бампер.

Через кілька тижнів на автосалоні в Лос-Анджелесі BMW представить гібридний спорткар i8 в кузові родстер. М’який складний дах автомобіля здатний забиратися в багажне відділення за 16 секунд. Керувати нею можна на швидкості до 60 км на годину. Як очікується, автомобіль зі складаним верхом буде виконаний в стилі рестайлінгового купе i8, яке повинно дебютувати на тому ж моторшоу. Крім того, деякі дизайнерські рішення будуть запозичені у прототипу BMW i8 Vision Future Interaction, представленого в 2016 році.

Крім складного даху, автомобіль отримає поліпшену систему безпеки, а також незначні зміни в трансмісії і акумуляторах. Крім того, новинку оснастять оновленою інформаційно-розважальною системою з технологією управління жестами.

Родстер BMW i8 укомплектують модернізованою гібридною силовою установкою, в основі якої лежить 1,5-літровий трициліндровий бензиновий двигун і електромотор. Як повідомлялося раніше, сумарна віддача агрегатів збільшиться з 362 до 375 кінських сил.

Крім цього, компанія BMW вже приступила до розробки i8 нового покоління. Автомобіль позбудеться двигуна внутрішнього згоряння і стане повністю електричним. Сумарна потужність трьох електромоторів буде дорівнювати 750 к.с., а запас ходу складе близько 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook