Автоновини

Toyota повідомила про нову модель позашляховика

Фото: Toyota

Компанія Toyota опублікувала перший тизер концепт-кара FT-AC (Future Toyota Adventure Concept), покликаного дати уявлення про майбутній позашляховик японської марки. Публічна прем’єра прототипу відбудеться в кінці листопада на мотор-шоу в Лас Вегасі.

Судячи по зображенню, відмітними рисами новинки стануть світлодіодні елементи, розташовані під фарами головного світла, а також додаткові оптичні блоки на даху автомобіля.

Плюс до всього, позашляховик отримає зовнішні дзеркала, встановлені на передніх крилах прототипу. Технічні характеристики концепт-кара поки не називаються.

Передбачається, що новий FT-AC стане продовжувачем концепції прототипу FT-4X, представленого в квітні нинішнього року на автосалоні в Нью-Йорку. Цей автомобіль був покликаний дати уявлення про те, як може виглядати ідеологічний наступник моделі FJ Cruiser, знятої з виробництва.

Toyota FT-4X побудована на глобальній платформі модульної TNGA, яка незабаром стане базою для більш ніж половини моделей японського автовиробника. За своїми габаритами кросовер  близький до компактної моделі CH-R.

Конструкція позашляховика передбачає установку чотирициліндрового двигуна, здатного працювати разом з варіатором, повнопривідною трансмісією і заниженою передачею.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook